Saturday, 28 January 2012

Mane lagi best , FACEBOOK ke BLOG ???


rakyat malaysia ..
ape khabar ? semoga berade dalam keadaan sihat selalu yep ..
asyik update entri psl contest je kan ..
ok la , arini nak buat entri psl kehidupan seharian pulak ..
ramai remaja,orang tua bahkn kanak-kanak ,
masing-masing dah ade facebook , blog , twitter dan sebagainye ..
kan kan kan .. ??
agak2 jela ..huhu
tapi saye ad facebook dgn blog jep ..
malas nak buat twitter ..
kalau nak bandingkan dua-dua tu ,
mane best ?
facebook ke blog ?
blog ke facebook ?
haha ...
asenye dua-dua lah ..
dua-dua mengeratkan silaturrahim sesame manusia ..
yedok tau ?
kalau xbest lah kan ,
xkan manusia zaman sekarang
nak sign up kan ...
diorang pun pikir jugak kan ..
huhuhu ..
ok lah ..
malas nak membebel panjang2 ...
papai ^_^

10 00 Budak Comel:

Miss Primadona said...

blog lagi best! :)

liyana said...

facebook antara kawan-kawan yang saya kenal..

tapi blog buatkan saya dapat lagi ramai kawan-kawan baru~

hehe :)

Seha Chocololly said...

@Miss Primadona
yupz ..blog mmg best ...facebook x best ek ?

Seha Chocololly said...

@liyana
btol ckp liyana ..sokong 100% :)

IZZATI MUSTAFA said...

blog~~~

Mie Hishamuddin said...

both...setiap satu ada keistimewaan tersendiri..=)

Seha Chocololly said...

@IZZATI MUSTAFA
semua ckp blog best ......hehehe :)

Seha Chocololly said...

@Mie Hishamuddin
yupz ...facebook best ..blog pun best ..kan3 ?

nadzirah sofia said...

aku pun ada blog ngan fb je..huhu

Seha Chocololly said...

@nadzirah sofia
same la kite :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala yang tercatat adalah HAK milik Seha