Sunday, 25 March 2012

2nd Butterfly Giveaway by Intan Wandalaara

klik banner kalau nak join

Syarat-syarat pernyertaan :

  • Buat entri bertajuk 2nd Butterfly Giveaway by Intan Wandalaara
  • Masukkan Banner diatas dalam entri anda.
  • Follow Blog lily atau masuk blog lily dalam bloglist anda untuk update terkini.
  • Like PAGE lily untuk update terkini. (lily akan sentiasa update dalam page sebab facebook lily sudah fulled)
  • Sila Tolong Follow Blog dan Like Page Sponser ok.
  • Tagkan pada 3 orang rakan blog anda dan beritahu mereka tentang giveaway ini. (nak tag lebih-lebih lagi bagus bertambah meriah lagi.
  • Postkan link Entry yang BETUL diruangan komen.
  • Pemilihan akan diundi oleh Random org.
  • Pemenang UTAMA adalah pilihan dari lily.
  • Terima kasih kerana join lily. Enjoy it.
senang kan ..
ape lagi ..
jom join ramai-ramai =)

blogger yang bertuah :

Contest'st Cas-sie Emily

join contest lagi ..
thanx to adhi for tagging me ..
klik banner untuk join

seha tag :
comel
hensem
cantik

hope menang ...
AMIN =)

Friday, 16 March 2012

1st Giveaway Forever Young By Nazihah Hsn

macam biase ,
kalau nak join , klik banner comel tu ..

hoho ..
sebab ape join ni contest ?
sebab nak dapatkan pensil case yg comel tu ..
huhu ..
kalaula seha dapat ,
seha ingat nak gune untuk diri sendiri jep ..
maklumla , seha punye pensil case skang pun ,
tahun lepas punye ...
nak beli baru , xdk yg menarik pulak ..
so , tetibe ad contest ,hadiah pensil case ,
xkan nak lepaskan peluang ..betol x ? huhu
hadiah-hadiahnye :

1st prize
Pensel case hand made with topup RM 10

2nd prize
Pensel case hand made with topup RM5

3rd prize
Pensel case hand made'

jom join ramai-ramai ,

seha tag :
joe ensem
aten comel
sai cantik
mymin smart
rarasuha






Thursday, 15 March 2012

Jom jadi geng KAMI BLOGGER MALAYSIA

nak join , klik banner tersebut ..
*orang PAHANG ..

seha tag :
http://mrpurpleblog.blogspot.com/
http://boolatooolat.blogspot.com/
http://saranghaeyotumblr.blogspot.com/
http://adhiography.blogspot.com/
http://nyetnyotnyit.blogspot.com/

Contest My Blog Superb Awesome

join contest lagi ..
hehe ..
klik banner di bawah ni , kalau nak join ...
kenapa join contest ni ?
sebab hadiah dia menarik sangat ..
huhu ..
jom kite join ramai2 ....

senang jep syarat dya :
1.Wajib follow blog Alieya untuk tahu perkembangan contest
2.Buat satu entry pasal contest (x kira pendek panjang)
3.LIKE fanpage ALIEYA and
4.Tag kepada 5 orang blogger atau lebih pastikan mereka tahu
5.Hantar link kat komen box (tidak akan dilayan jika hantar melalui Cbox)
6.Korang kenalah selalu tengok entry ni jika ada perubahan
7.Jika peyertaan bawah 20 orang serta-merta contest ini TERBATAL!

seha tag :

FIRST GIVE AWAY BY LALA AND UNA

nak join , klik banner tersebut ..
hehe ...
join giveaway ni ,
sebab hadiahnye menarik sgt ..
so, ramai-ramai join tau ..

saye tag blog kawan saye yang comel :
http://adhiography.blogspot.com/
http://mrpurpleblog.blogspot.com/

Tuesday, 13 March 2012

Segmen : Tambah Follower Sampai Pening

klik je banner tu kalau nak join ..
nape join ?
haha
saje , bosan2 ...
sempena musim cuti skola ni ..
duk umah saje2 ..
baik join segala segmen dan contest yg ada ..
:D

tarikh tutup : 18.03.2012 ...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala yang tercatat adalah HAK milik Seha